REKRYTERING INOM SÄLJ & LEDNING

Inom försäljning och ledarskap är inställning och attityd enormt viktigt för att skapa bra resultat. Därför är vi extra noggranna i arbetet med kartläggning av kandidatens egenmotivation, personliga mål och framtida ambitioner.

Karriär satt i system – vi är unika i branschen med vår direkta koppling till Loyalty och deras försäljnings-organisation.

Christian Westermark

VD - Loyalty People

Som en del av Loyalty med över 270 anställda inom försäljning och ledarskap har vi direkt tillgång till interna kandidater som ska gå vidare i sin försäljnings och ledarkarriär. Dessa kandidater har visat goda resultat över en längre tid, vi känner dem personligen och har full översikt över resultat, styrkor och utveckling. Detta gör Loyalty Rekrytering unika i den svenska rekryteringsmarknaden.

Kontakta oss

Tjänster

Vår vision är att vara marknadens förstaval vid rekrytering av säljare och säljledare. Vår verksamhet är uppbyggt med målsättningen att vara bäst i klassen inom vårt rekryteringsområde.

Det tog lång tid för oss att hitta den rätta partnern för att representera vårt varumärke i dialog med befintliga kunder och nya kunder…

Våra krav på kvalitet är väldigt hög, men Loyalty har levererat i linje med dessa och uppfyllt alla våra förväntningar. Idag använder vi Loyalty för att hantera inkommande och utgående samtal, både på uppdrag för BMW Group och våra förhandlare i Norge.

Morten H Dahle / Regionchef BMW

Söker du nytt jobb?

Registrera ditt CV så tar vi kontakt med dig när vi får in lämpliga jobb för din profil.

Kom ihåg att inte alla jobb kommer ut för annonsering. Loyalty Rekrytering tar kontakt direkt med aktuella kandidater som har rätt person och kompetensprofil. Detta förutsätter att du har registrerat ditt CV i vår CV-databas samt att du håller din profil uppdaterad. 

Hör av dig om du önskar tips på hur du kan skriva och registrera ett bra CV.

Lediga tjänster Registrera CV

Bred tillgång på kandidater

Vårt nätverk bidrar till att en hög andel rekryteringar genomförs med kandidater som inte har sökt aktivt på tjänsten.

Som en del av Loyalty med över 270 anställda inom försäljning och ledarskap har vi direkt tillgång till interna kandidater som ska vidare i sin försäljnings eller ledarkarriär. Vårt koncept och specialisering bidrar även till att många kandidater ser värdet i att ha kontakt med oss. Genom våra nätverk finns det möjligheter som för arbetssökande annars varit okänd. Ett samarbete med Loyalty Rekrytering vill säkra dig som kund ett brett urval av duktiga kandidater.

Talangpool

Loyalty Rekrytering är unika i branschen med sin direkta kontakt och täta samarbete med Loyaltys försäljningsorganisation.

Exklusiv tillgång till talanger

Till några få utvalda kunder kan vi erbjuda rekrytering ifrån vår interna talangpool. Här har det anställda gått igenom både säljskola och ett omfattande karriärprogram. Vi känner dem personligen och har full historik över försäljningsresultat, person och kompetensprofil, personlighet och ambitioner för nästa steg i karriären. Du som kund har garanterat tillgång till marknadens bästa säljresurser inom försäljning och ledarskap.

Kontakta oss

Om oss

Vår vision är att vara marknadens förstaval vid rekrytering av säljare och säljledare. Vår verksamhet är uppbyggt med målsättningen att vara bäst i klassen inom vårt rekryteringsområde.

Loyalty Rekrytering är specialister på rekrytering inom försäljning, säljledning, kundservice och marknadsföring. Vi levererar personal för både kortsiktiga uppdrag och fasta anställningar. Utöver extern rekrytering mot SMB-marknaden har Loyalty Rekrytering huvudansvaret för att rekrytera till samtliga avdelningar och projekt i Loyalty-gruppen.

Som en del av Loyalty-gruppen med över 270 anställda inom försäljning och ledarskap är vi en del av en professionell säljmiljö. Med säljskola, karriär och ledarprogram erbjuder vi de anställda förstklassig uppföljning och utveckling. Detta för Loyalty Rekrytering unika i den svenska rekryteringsmarknaden.

Kontakta oss

Loyalty People AB - Solna Torg 13, 171 45

Växel: 072-017 68 99
Mail:

KONTAKTPERSONER:

Martin Nilsson (Avdelningsledare)
072-017 68 99 /

Olivia Pettersson (HR- & Rekryteringsansvarig)
073-959-28-54 /